Vrijwilliger worden?

Op Eigen Kracht is regelmatig op zoek naar vrijwilligers en stagiaires.

VRIJWILLIGERSFUNCTIES:

  • Werving: ter werving gaan wij onder andere langs bij de Voedselbanken met teams van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen om klanten enthousiast te maken om deel te nemen aan de training Op Eigen Kracht. De werving vindt plaats tijdens het uitdelen van voedselpakketten. Daarnaast bezoeken we buurthuizen, Huizen van de wijk en andere laagdrempelige locaties. Leg je gemakkelijk contact, vind je het leuk om de doelgroep te leren kennen en sta je achter het doel van de training om de (financiĆ«le) zelfredzaamheid te vergroten? Reageer dan op deze functie!
  • Assistent trainer (gastvrouw/gastheer): tijdens de training: je helpt de trainer bij ontvangst van de deelnemers, je zorgt voor het bijhouden van de presentielijst en je voert ondersteunende werkzaamheden uit. Heb je een dienstverlenende instelling, een open en vriendelijke houding naar de deelnemers met uiteenlopende achtergronden? Meld je dan aan.

Wij hebben regelmatig stageplekken voor studenten aan de hogeschool en universiteit bijvoorbeeld in relatie tot onderzoek.

Wil je vrijwilliger worden of een stage lopen bij Op Eigen Kracht?
Meld je dan aan via ons contactformulier. Wij nemen snel contact met je op.